8_sz_m_allattartoi_hozzajarulo_nyil.docx (147 letöltés )

 

 

A Miniszterelnökséget vezető miniszter pályázatot hirdet a Magyar Falu Program keretében Magyarország területén működő 5000 fő, és az alatti állandó lakosságszámú települések önkormányzatai számára a felelős állattartást elősegítő ivartalanítási programra.

A támogatás célja, hogy az 5000 fő, és az alatti állandó lakosságszámú települések lakosságának segítséget nyújtson a nem kívánt állatszaporulat mérséklésének előmozdítására.

A pályázat keretében az önkormányzat támogatást igényelhet, hogy segítséget nyújtson a település lakóinak tulajdonában lévő ebek, macskák ivartalanítására, ezzel egyidejűleg az állatok veszettség elleni védőoltására, valamint transzponderrel (mikrochippel) történő megjelölésére.

Amennyiben a lakosság részéről igény merül fel úgy a Szabadbattyán Nagyközségi Önkormányzat is be szeretné nyújtani pályázatát A Magyar Falu Program keretében a Felelős állattartás elősegítése című alprogramára (MFP – FAE /2021).

Kérem a Tisztelt Macskatartók/Ebtulajdonosok figyelmét, hogy aki szeretne élni a pályázat nyújtotta lehetőségekkel, úgy szíveskedjék igényét 2021.június 11-ig személyesen jelezni a Szabadbattyáni Polgármesteri Hivatal titkárságán ügyfélfogadási időben (hétfő: 13:00 -17:30, szerda 8:00-12:00; 13:00 – 16:00; péntek: 8:00-12:30), ahol egy „állattartói hozzájáruló nyilatkozatot” kell kitölteni minden állattulajdonosnak.

Csatolmányok