Tájékoztatjuk a T. Lakosságot, hogy az 2020. szeptember 1-étől újra kezdetét veszi az Agárdi Gyógy-és Termálfürdő gyógyászati kezeléscsomag akciója!

A megszokottak szerint kizárólag érvényes nyugdíjas igazolvány, lakcímkártya és vény bemutatásával igényelhetik a Fejér megyei vendégek, 2020. szeptember 1. és 2020 december 23. között.                     

                     Az akcióról bővebben tájékoztatásként:

  1. szeptember 1-től Fejér megye nyugdíjasainak a fürdő regeneráló, TB által finanszírozott gyógykezeléseit ismét kedvezményes áron nyújtanak. Adott kedvezmény szerint abban az esetben, amennyiben a maximális 60 kezelést (medencefürdő, gyógymasszázs, iszapkezelés, víz alatti sugármasszázs, súlyfürdő, szénsavfürdő, víz alatti csoportos gyógytorna) igényli a vendég, a 48.000Ft – 57.000Ft helyett 25.500 Ft-ért veheti igénybe a gyógyulást elősegítő szolgáltatásokat (425Ft/ kezelés).

A felajánlás célja  többek között a település lakosságának ilyen jellegű regenerálódásához, pihenéséhez, nem utolsósorban egészségmegőrzéséhez való hozzájárulás.

Bővebb információt a mellékelt ismertető plakáton, illetve honlapunkon a https://www.agarditermal.hu/2020/08/27/2020-szeptember-1-tol-gyogyaszati- oldalon találnak.

A járványhelyzet ideje alatt a fürdőben természetesen fokozottan ügyelnek az előírások és szabályok betartására.

 

Csatolmányok